Halloween

Imorgon är det Halloween. 
Och jag börjar få lite halloween feeling. Jag karvade en super super liten pumpa idag och köpte lite smink till imorgon. Jag och Hannah ska knacka dörr typ. 

Ja, ja de ska vi. Töntigt men i don't give a shit. Om man vill göra nåt som folk kanske tycker är töntigt men man själv vill göra det så ska man väl inte bry sig.  
Så skapar man roliga minnen. Iaf på mitt och hannahs sätt 😄
Har så sjukt roliga och konstiga minnen med Hannah. Bara för vi skiter i vad alla andra tycker. 😊

Jag har fixat kläder till halloween. Jag köpte ju även smink. Nån vit kräm och röd karamell färg. Det har jag sprayat på ett par vita byxor så det liksom börjat rinna om man säger så. Sen klipper man ett litet hål i mitten. 

Så där ser det ut på båda benen. 


Ändå liksom rätt coolt. 
Och sen en vit tröja med i princip samma sak också. 

Imorgon ska jag och Hannah åka runt 09.20 till pappas jobb i Henriksdal. Vi åker till Centralen i Stockholm där Starbucks ligger så då måste man köpa en kaffe innan vi tar 53:an till Henriksdal. 
Så ja. Det är väl ungefär så dagen imorgon kommer vara. Lägger upp bilder under dagen imorgon. 

Alltså den är verkligen Pytte liten och söt :) det tog tid och karva den. Jag andvände en liten kniv och en nål för att kunna karva. Hehe 
För att kunna ha ett ljus i kan jag inte ha lock eller ett vanligt värmeljus. Så var tvungen att skära bort metallen runt de lilla stearin ljuset och skära bort lite stearin runt det så det skulle få plats i pumpan. 
Så då förstår ni ungefär hur liten den är 😄 


Mamma skulle åka till centrum och köpa en större imorgon. Så då blir det kanske lite lättare och karva. 
Vi brukar rosta kärnorna i ugnen. Det är rätt gott :)Idag var jag och Hannah ute med Essie, vi gick till en hundgård. I närheten där ja bor hos mamma. Och den var lerig idag. Vilket Essie älskar, men inte den personen som är tvungen och duscha henne sen (jag o Hannah) 

Hon låg ner i vatten pölen och rullade sig i lera. 

Fast för en månad sen var de nästan lite värre... 😁


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Felicia Skauvold♥

En blogg om min vardag och mina största intressen, Hästar och hundar.

RSS 2.0