Srry bad uppdating ;)

 
Hej! Jag är super ledsen att jag inte bloggade på en heeeel vecka :( Jag är as ledsen men för det första slutade min "Blogg.se" appen fungera och att pappas dator är trasig! Min mobil har en vatten skada så den är trasig. Och jag glömde min dator hos mamma. Jag var bara liiiite lat som inte orkade ta bussen till mamma och hämta min dator och sen åka tillbaka ;). Men lägger upp lite bilder så får ni typ lista ut vad jag har gjort ;). Det finns väl inget man kan skylla på efter som jag bara har varit lat och typ inte orkat blogga. Jag och pappa har börjat "tränat" eller ja.. kalla det vad du vill typ ;) vi har börjat gå typ lång promenader, typ 5-6 km per dag ungefär. Men igår var det så ****** VARMT!!!!! Jag orkade inte gå mer än 1-2 km då!!! När vi gick så sa jag till pappa att jag årkar inte gå mer. Och då gick vi hem för att dricka lite kaffe. Men det var ingen kaffe dag då alltså ;) Herregud!!! Jag tog ett glas vatten med krossad is istället. Jag gick och satte mig på balkongen men det blev för varmt så jag gick in och satte mig.
 
 
 
Nu börjar jag längta till nya skolan. Och en sak jag alltid har längtat efter sekunden efter lektionen var slut... Det är ridningen.... Åhh jag längtar typ ihjäl mig :0
 
Känslan att sitta på hästen är helt otrolig!
Sen när man har kommit hem från ridningen och ställer sig och dushar och tänker "Gud vad nöjd jag är med dagens ridlektion!" Då blir man alltid så himla glad och vill bara springa runt jordklotet 5000 varv :DD
 
Men det finns ju också dagar när man känner att man inte har lyckats på ridlektionen. Då känns det som hela veckan blir helt förstörd... Man undrar alltid hur det ska gå på ridningen nästa gång och man undrar och undrar massa saker! Men sen när man sitter upp på hästen igen då är det som man har glömt bort att det gick dåligt på ridlektionen sist :) Och sånna lektioner älskar jag.
 
Jag har ramlat av, Jag har varit rädd, Jag har varit tveksam, Jag har varit ledsen, Jag misslyckats. Men en sak är 1000000000% säkert. Det är att ridningen sitter fast som sten i mitt hjärta ;).
 
Första lektionen red jag på en liten skäck. En b-ponny. Och jag minns allt i detaljer. Även fast det var 2 år sen så var det den bästa stunden i mitt liv!
När jag viste vad jag tyckte är roligt!
 
 
 
Horse riding it's not a hobby.
It's a lifestyle.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Felicia Skauvold♥

En blogg om min vardag och mina största intressen, Hästar och hundar.

RSS 2.0