Skola, ridning.

Hej. Jag tog en liten vila från bloggen kan man säga.

Idag var det första dagen i skolan. På Deltaskolan. Och första terminens ridlektion. Det var lite blandade känslor kan man säga...
När jag kom dit gick jag in på toan bytte om till ridklädderna sen hann jag precis gå in till stallet och då sa Lotta (min ridlärare och hon som äger stallet) typ "Hej Felicia!" Och sen sa hon "kom så ska jag berätta en sak" eller kanske inte så då men Hon sa något. Och då gick vi fram till Amigos spilta. Och då berättade hon att dom har tagit bort Amigo.

Det kändes helt overkligt. För jag hade hoppats på att rida honom eller gå och hälsa på honom. Jag vart ju såklart jätte ledsen.

Han har ju lärt mig så mycket inom ridningen. Sen gick jag helt stel in till Silver Dreams spilta. Jag var helt stirrig.
Jag hade en klump i halsen. Det ända jag tänkte på var Amigo. Och saker som jag trodde jag skulle hinna göra med honom.
"Galoppera barbacka, rida ut en sista gång, gå på en rolig promenad en sista gång som jag och Jenny gjorde med honom." Tex.
Lotta sa ju också eftersom han var så gammal så var det ju det bästa.
Och det tycker jag såklart också men jag har inte fattat att min bästa häst som jag har gjort det mesta med inte finns längre. Han på alla mina profil bilder på Facebook och de flesta bilderna på instagram, Han finns inte.

Jag saknar dig Amigo.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Felicia Skauvold♥

En blogg om min vardag och mina största intressen, Hästar och hundar.

RSS 2.0